“İYİLİK OLSUN” İÇİN ÇALIŞIR MISIN?

Selamlar kıymetli arkadaşlar,

Facebook her sene dünya çapında P2P yarışmasını düzenliyor.

Üniversite (lisans ve lisansüstü) öğrencilerinden yarışma kapsamında önemli bir yerel sorunu çözen bir proje/kampanya oluşturmaları isteniyor.
 * En yaratıcı ve büyük etkiyi yakalayan üç kampanya finale kazanmaya hak kazanıyor. Final neticesinde dünya birincisi seçiliyor.
 * Bu dönem yarışmaya Ankara Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi olarak katılmak için kabul aldık. Yarışmaya İyilik Olsun Projesi ile katılacağız.
 * İyilik Olsun toplumumuzda aramızda yaşayan insanlarımızın yaptığı iyilikleri göstermeyi, böylece iyilik kavramı üzerinde teorik-pratik bir alan oluşturmayı amaç ediniyor. Bu sayede iyilik yapmak bilgisinin düşünceden eyleme nasıl aktarılabileceği bir akımın geniş kitlelere yayılmasını hedefliyor.
 * İnternet sitesi ve sosyal medya üzerinden aktif olarak ilerleyecek olan İyilik Olsun çalışmasında yer almak isteyen, çabanın bir ucundan tutmak arzulayan lisans ve lisansüstü öğrencilerinin ekip başvurusu formunu doldurmalarını beklemekteyiz.

Saygılarımızla,

İyilik Olsun